Ik ben werkgever en ik wil:

Arbeidsdeskundig onderzoek voor Eigenrisicodragers Ziektewet

Met behulp van een arbeidsdeskundig onderzoek wordt in kaart gebracht wat de arbeidsmogelijkheden van uw (ex-)werknemer zijn. Tijdens het verzuimtraject kunnen namelijk veranderingen optreden in de gezondheidssituatie die invloed hebben op de re-integratiemogelijkheden.

Het arbeidsdeskundig onderzoek bestaat uit een concreet re-integratieadvies met aanbevelingen voor passende functies. Daarnaast worden eventuele re-integratiebelemmerende factoren in kaart gebracht en interventies om die belemmerende factoren weg te nemen. Ook kan hiermee beter antwoord worden gegeven op de vraag of de Ziektewetuitkering nog een tweede jaar doorbetaald moet worden.

Meer weten over het arbeidsdeskundig onderzoek voor Eigenrisicodragers Ziektewet? Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Noël Thissen P&O-consulent-Dienst Personeel & Organisatie Gilde Opleidingen

Mint is accuraat, hier geldt ‘afspraak is afspraak’. Mint staat garant voor een gedegen advies waar je iets mee kunt! Een luisterend oor voor de medewerker, maar ook zakelijk voor de werkgever. Het is prettig dat ze altijd goed bereikbaar zijn en snel reageren op vragen. Wat ons het meest aanspreekt is dat Mint betrouwbaar is en vakkundige rapportages levert.

Mirjam Pappot Register Arbeidsdeskundige Radboudumc

Mint is in bezit van brede arbeidsdeskundige kennis én empathisch vermogen. Dit past heel goed bij de complexe problematiek zoals wij die kennen in het Radboudumc. Mint staat voor duidelijke en begrijpelijke adviezen, waar alle partijen mee verder kunnen. Ze reageren altijd snel en kennen korte doorlooptijden bij de aanvraag van een AD-onderzoek.